Baze Podataka

Časovi – Baze Podataka

Od samog početka ili određene oblasti, Baza Podataka

Baze podataka, mogu biti realizovane u formi konsultacija ili po programu koji odgovara vašem poznavanju navedenih oblasti. Baze podataka se najčešće realizuju u 20 do 30 časova. Nivo poznavanja oblasti se ustanovi tokom 1-2 časa, koji su BESPLATNI. Časovi se uglavnom održavaju putem Skype ali svakako da postoji (kao opcija) i dolazak kod Vas.

VAŽNO !!!

Svaki početak je težak ali najviše zavisi od Vas, želje da naučite, razumete i potom to znanje primenite. Baze Podataka su svuda oko nas i svakim danom će ih biti sve više i više u našem životu. Sa pojavom IoT uređaja, drastično se povećava količina podataka, koje je naravno potrebno negde smestiti…znači, opet Baze Podataka. Baza podataka, je svuda oko nas.

Ukoliko Vam je potrebno dobro znanje, da položite ispit, uradite zadatak za kolovijum, seminarski ili jednostavno želite da se pripremite za promenu posla, pokušaću da Vam pomognem da to i ostvarite uz samo jedan USLOV – da to stvarno želite da naučite !

Vaše zadatke nemam nameru da rešavam, odnosno da radim seminarske radove, itd. ali svakako da mogu da Vam pomognem da uradite, naučite i naravno, to objasnite sa razumevanjem.

Gore desno, imate mogućnost da me kontaktirate putem Skype-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *