MySQL

Časovi – MySQL / SQL

Naučite kako da pitate – MySQL / SQL

MySQL, može biti realizovan u formi konsultacija ili po programu koji odgovara vašem poznavanju navedenih oblasti. MySQL se najčešće realizuje u 10 do 15 časova. Nivo poznavanja oblasti se ustanovi tokom 1-2 časa, koji su BESPLATNI. Časovi se uglavnom održavaju putem Skype ali svakako da postoji (kao opcija) i dolazak kod Vas.

VAŽNO !!!

Svaki početak je težak ali najviše zavisi od Vas, želje da naučite, razumete i potom to znanje primenite. MySQL se najčešće koristi u kombinaciji sa PHP programskim jezikom, WordPress, itd.

Naučićete, kako funkcioniše MySQL, kako se kreiraju tabele, određuju tipovi podataka, elementarnu sintaksu upitnog jezika SQL (Structured Query Language) i još dosta toga, što će Vam biti od koristi.

Ukoliko Vam je potrebno dobro znanje, da položite ispit, uradite zadatak za kolovijum, seminarski ili jednostavno želite da se pripremite za promenu posla, pokušaću da Vam pomognem da to i ostvarite uz samo jedan USLOV – da to stvarno želite da naučite !

Vaše zadatke nemam nameru da rešavam, odnosno da radim seminarske radove, itd. ali svakako da mogu da Vam pomognem da uradite, naučite i naravno, to objasnite sa razumevanjem.

Gore desno, imate mogućnost da me kontaktirate putem Skype-a.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *