Časovi C# - MS Web Development

C# – Microsoft Web Development

Ukratko o časovi C# ?

Microsoft Web Development Vam omogućava da naučite i ovladate veštinama za razvoj web sajtova i web aplikacija na profesionalnom nivou, sa korišćenjem, upotrebom baza podataka. Na ovaj način sa časovi C# savladavate osnovne i važne oblasti .NET tehnologija i naravno još nekoliko standardnih tehnologija za izradu web sajtova i web aplikacija sa C#.

Detaljnije o C#, SQL, HTML i XML

Na časovi C#, naučićete i koje razvojno okruženje je potrebno za rad sa C#, Microsoft Visual Studio, Microsoft SQL Server, a biće obuhvaćeni i programski jezici C#, SQL, HTML i XML. Program prilagođavamo nivou znanja kojim raspolažete i poznavanju navedenih oblasti. Po završetku časovi C#, bićete spremni za samostalan rad i izradu kompleksnih web aplikacija kao što su Content Management System (CMS), web trgovina, forumi, blogovi i sl. na Microsoft .NET platformi.

Kreirajte web aplikacije

Microsoft Web Development otvoriće Vam vrata u osnove HTML-a i osnovama web programiranja kroz ASP.NET tehnologiju. Obradićete tehnike za izradu dinamičkih web sajtova i web aplikacija i tehnike za asinhronu komunikaciju između klijenta i servera (AJAX). Naoružaćete se znanjima koja će Vam omogućiti samostalno kreiranje web aplikacija baziranih na MVC frameworku.

Časovi za sopstvenu SQL bazu podataka

Pored časovi C# savladaćete i osnove SQL jezika, koji će Vam pomoći oko rada sa baze podataka i upravljanje relacionim bazama podataka.  Zainteresovani, mogu nastaviti dalje usavršavanje po pitanju SQL servera, kroz održavanje i administraciju SQL servera.

Časovi Vam omogućavaju…

Osposobljenost za potpuno samostalno kreiranje, održavanje i projektovanje web baziranih aplikacija koje će u budućnosti predstavljati osnovu aplikativnog softvera dostupnu svim korisnicima interneta. Znanja koja ćete ovde savladati biće naplativa dugi niz godina od danas. Prema tome časovi C# i Web development su budućnost!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *