Informacije

Ukoliko želite da ovladate određenim programskim jezikom (Java, SQL,..) ili naučite kako da napravite svoju aplikaciju u MS Access-u (u kojoj ćete imati bazu podataka) ili Vam je potrebno objašnjenje nekih delova iz informatike koje niste razumeli, pravljenja veb sajta ili bloga, na pravom ste mestu !

Baze podataka i MySQL, mogu biti realizovane u formi konsultacija ili po programu koji odgovara vašem poznavanju navedenih oblasti. Baze podataka se najčešće realizuju u 20 do 30 časova a MySQL od 10-20 časova. Nivo poznavanja oblasti se ustanovi tokom 1-2 časa, koji su BESPLATNI.

Računarima se bavim više od 20 godina, posedujem bogato iskustvo i znanje i naravno izraženu sposobnost da to prenesem. Završio sam FON i još štogod pride uključujući tu i MS licence.

Sajt koji ste posetili je moje ‘maslo’, funkcionalno je dosta dobro obrađen,  pa ukoliko Vas više interesuje taj deo, možemo pronaći odgovarajući tempo kako bi i Vi to naučili sami da radite.

Ono što Vas sigurno najviše interesuje su cene…jel’ da ? ?

Cene se formiraju u zavisnosti od potrebnih časova da bi savladali ono što ste izabrali, pa za 1h (punih 60 minuta) – iznosi 2450 dinara a svaki peti čas je BESPLATAN!

Verujem da ćete prepoznati koliko je ova ponuda realna i u skladu sa uslovima na tržištu.

Moguće je držanje časova za grupu (od 2 do 3 slušaoca – Skype) i u tom slučaju cena je 3600/4600 dinara po času i naravno svaki peti čas je BESPLATAN.

Kada se održavaju časovi ?

Po potrebi radnim danima od 17h do 22h, vikendom po dogovoru…časove držim putem Skype-a (potpuna dvosmerna audio/vizuelna komunikacija) pri čemu je cena časa 2450 dinara. Minimum je dva časa.

Za sve ostale informacije, možete me kontaktirati na 00381 60 0331005 Sale ili 00381 69 33 00 175 Dule.

PS. Šta dobijate ?

Mogućnost da se neko potrudi da Vam objasni i prenese neophodno znanje, da ga sa lakoćom usvojite i bez problema samostalno primenite.

Za WordPress, Java, SQL, MySQL, Informatika podrazumeva se da dobijate prvo sinopsis kompletnih časovi u zavisnosti od vašeg poznavanja navedenih paketa odnosno posle prvog održanog časa.

Baze podataka – početni nivo, od sada možete odslušati za 25 časova !!! Cena – 39.500 dinara !!!
WordPress – početni nivo, 12 časova, cena od 19.500 dinara

*** NOVO, NOVO, NOVO ***

U mogućnosti smo da Vam ponudimo program za pripremu Microsft Certifikata za MS SQL Server – T-SQL Instalacija, podešavanje, rad sa SSMS, kreiranje baza (baze) podataka, tabela, definisanje tipova podataka atributa, primarni ključevi, relacije, join (veze), optimizacija, i mnogo toga još.  Broj časova – 45, cena od 65.000 dinara ili po potrebi 2 časa iz željene oblasti (standardna cena).

Po završetku programa, stičete znanje potrebno za rad sa MS SQL Server bazom (bazama) podataka, kreiranjem upita (query), skripti (scripts), funkcija (functions), procedura (procedures), itd.

Molim Vas, da se za ovaj program odlučite, ukoliko ste spremni za učenje !!!

N A P O M E N A !!!

U proteklih par meseci od mene traže da ‘rešavam’ zadatke za ispite, seminarske ili kolokvijume. Moram da Vas razočaram, ja to nemam običaj da radim ali da se potrudim i da Vam pomognem da razumete i sami uradite (uz malu pomoć sa moje strane) i da pri tome znate šta radite i šta ste uradili, to svakako. Znači, SQL, MathLab, MySQL, WordPress i generalno Informatika, nisu BAUK, jedino Vam je potrebno malo dobre volje… ?

Znači, ako Vam je potreban iskusan predavač, tu sam a ako tražite da neko radi umesto Vas, ZAOBIĐITE ME !!! Hvala ?